Juomat

Oluthuone Panimomestarin hanoista löydät Plevnan panimon oluita, simaa ja siideriä. Pullovalikoimasta löytyy tunnettuja laatuoluita.
Lisää tietoa Panimoravintola Plevnan yhteydessä toimivasta Koskipanimosta ja sen tuotteista löydät osoitteesta www.plevna.fi.

PLEVNAN PANIMON HANATUOTTEET

Tuoppikoot 0,5l, 0,33l, 0,25l


Kysy vaihtuvia kausituotteitamme henkilökunnalta!


 

kippariKIPPARI III 4,7 %
Vaalea ”Tamperelaistyylinen” Täysmallasolut (käytetty vain maltaita eikä muita sokerin lähteitä.) Pehmeä ja kevyesti humaloitu lager. Humalalajikkeet Perle ja Sterling. EBU 20

 

 


plevna_tahti_IVTÄHTI IV 5,2%
Vaalean lageroluen maku on raikkaan täyteläinen ja humalan kirpeys peittyy maltaan pehmeään pyöreyteen. Ota Tähti – jano lähti! TUMMIEN OLUIDEN TORI 2004: ll sija pohjahiivaolutsarjassa.

 

 VehnaolutPLEVNAN VEHNÄ 5,0%

Saksalaistyylinen vehnäolut, oluessa käytetty 70 % vehnämallasta. Kevyesti humaloitu, voimakkaasti
hedelmäinen ja neilikkamainen, aavistus banaanimaisuutta.

 

 BockPLEVNAN BOCK 6,6 %

Meripihkanpunainen vahva saksalais-tyyppinen lager. Valmistukseen käytetty sekä vaaleaa että tummaa mallasta. Aavistuksen makea, pehmeänmakuinen puolitumma oluenystävän unelma.

 

 pils_logo_iso

PILS VAALEA LUOMUOLUT 4,7%
Kotipanimomme vaalea on saksalaistyylistä aitoa käyttöolutta, joka on sovitettu suomalaiseen makuun. Hienostuneen luomu Hallertau-humalan aromi ja kurinalainen katkeruus tukevat suomalaisen luomumaltaan jaloa maltaisuutta.

 TummaPLEVNAN TUMMA 5,6%

Rehellinen ja konstailematon tsekkityylinen pohjahiivaolut. Lempeänmakean laatumaltaan hienostunut pehmeys ja täyteläinen mehevyys tasapainottavat hienon humalan: Böömin punaisen, miehekästä katkeruutta ja tukevaa aromia. TUMMIEN OLUIDEN TORI v. 2000: Paras pohjahiivaolut.

 


 

SEVERIN EXTRA I.P.A 5,9 %Severin
Panimomestarimme ovat keittäneet “perinteisen” Plevnan I.P.A:n tilalle jenkkityylisen indian pale alen. Todella terävästi humaloitu pintahiivaolut = suustaladattavaa kuivaruutia…
Olut on saanut nimensä Severin Tigerstadin mukaan, joka taisteli tsaarin joukoissa Plevnan taistelussa 1870-luvulla.  Humalat: tomahawk, nugget, amarillo Täysmallasolut.

 StoutSTOUT 7,0 %

Suomalaiseksi olutklassikoksi muodostunut Plevnan lippulaiva. Irlantilaistyyppinen dry stout. Oluessa kermainen vaahto ja täyteläinen maku. Stoutin ystävän unelma. Voittanut useita palkintoja olutkatselmuksissa.
Toistaiseksi tauolla.

 SMÖRRE RUIS IPA 5,9%
Smorre
Cristian Andersenin reseptin mukaan valmistettu jenkkityylinen I.P.A. Cristian on kuuluisan Ölfabrikenin panimomestari. Oluessa käytetty viittä eri humalalajiketta. Rapsakan humaloinnin pyöristää vahva mallaspohja. Tuoksussa ja maussa löytyy makeahko rukiinen tuoksu.

 SiperiaSIPERIA STOUT 8,0 %

Erittäin musta ja katkera imperial stout. Tervamaiseen makuun yhdistyy paahtunut hedelmäisyys.
• 1001 Beers You Must Try Before You Die -kirjaan valittu!
• Vuoden 2012 kotimainen olut – olutopas.infon äänestys
• Suomen paras olut 2015

 Weizenbock2014WEIZENBOCK 7,5%

Suomen paras olut -kilpailussa sarjansa vuonna 2015 voittanut ja vuonna 2016 toiseksi sijoittunut vehnäolut. Tuhti ja väriltään tummempi Baijerilaistyylinen vehnäbock. Maultaan makeahko, banaanimainen ja neilikkainen.

 

 SimaPLEVNAN PANIMOSIMA 5,0%

Hunajasta, sokerista ja humaloista käymisen avulla valmistettu perinnejuoma. Siman aidot raaka-aineet ovat hunaja, fariini- ja hedelmäsokeri, sitruuna ja humala, joka antaa kivan puraisun jälkimauksi. Sokeria on 50 grammaa litrassa.

 

 


PKOmenasiideriPLEVNAN OMENASIIDERI 4,5%
Raikkaan omenainen Tampereen ainoa aito omenasiideri. Puolikuiva.